10/13/2011

COLÒNIES CASTELLS


Mi abuela Encarna vivia en el pasaje Piera nº 8 QUE RECUERDOS TIRADOS POR DON DINERO

La Guàrdia Urbana executa un desallotjament de la Colònia CastellsEls agents han tret una parella de casa en compliment d'una resolució judicial
Dijous, 13 de octubre del 2011 - 13:14h. Vots: +9 -4 Comentaris (17) EL PERIÓDICO / Barcelona
Agents de la Guàrdia Urbana han procedit a primera hora d'aquest dijous a executar el desallotjament d'una casa de la Colònia Castells, al districte de les Corts. A les 08.00 hores del matí s'han personat al lloc amb una ordre judicial i han desallotjat una parella que vivia en una dels immobles. A continuació, operaris municipals han procedit a derruir el sostre de l'immoble i a tapiar portes i finestres perquè quedi inutilitzat.
Agents de la Guàrdia Urbana supervisen el desallotjament, aquest dijous, a la Colònia Castells. DANNY CAMINAL
Un moment del desallotjament en una de les cases de la Colònia Castells. DANNY CAMINAL
D'aquesta manera, la Colònia Castells, el conjunt de casetes baixes del barri de les Corts, està més a prop de la seva desaparició. El procés d'expropiació de la primera fase fa temps que es va acabar i només queda desallotjar els veïns que encara resisteixen, un total de deu vivendes. L'Ajuntament de Barcelona ha començat a denunciar judicialment els díscols i la policia hi va periòdicament per executar els desallotjaments.
Els veïns no entenen les presses per enderrocar la Colònia en un moment de crisi en què no hi ha recursos per finançar la reforma urbanística.

No hay comentarios: